Aziatische keuken in Koksopleiding

Grondlegger van de Keuzedeel "Aziatische keuken" sinds 2011 binnen het kader Horeca MBO-onderwijs. Via koksopleidingen wordt de Aziatische keuken officieel geïntegreerd in de westerse koks opleiding. Kennis hebben is mooi, maar kennis delen is nog mooier. Daarom werkt Tim al sinds 2006 binnen het onderwijs aan het verbeteren en moderniseren van de Nederlandse opleiding tot o.a. Aziatische kok. Tegenwoordig is het een specifieke eis om meer van de Aziatische keukens te weten. Zodat het goed aansluit met trend en ontwikkelingen aan koksopleiding & Horeca. 

Restaurants en Chefs hebben vaker de voorkeur om met oosterse producten en technieken te werken. We werken aan onze gastronomische toekomst. Doe je mee?


Aziatische keuken on Tour


Chefs Academy is een initiatief van Asian College Cuisine om het Aziatische koken te promoten op de kaart te zet. Een invloedrijke keuken met veel culturen en smaken. Onze Aziatische keuken werkt vanuit zes principes gebaseerd op het Chinese keuken technieken en verwerkt in keuzedelen “Aziatische keuken”.

  • Snij technieken
  • Wok technieken
  • Stoom technieken
  • Frituur technieken
  • Roosteren technieken
  • Ambachtelijke hand deegwaren technieken