Roosteren Peking Eend

Doelgroep

Deze Chinese roostercursus is bedoelt voor Chefs, Food festival ondernemers, leerlingkoks, fanatieke thuiskoks. Na dagcursus ontvangt u een officiële getuigschrift. Leermethode is speciaal ontwikkeld om onze ambachtelijke keuken te promoten.

Programma

Peking Eend voorbereidingen, materialen, ingrediënten, portioneren, gebruik Chinese Hak-messen.


Inhoud (Exclusieve workshop)

De workshop bestaat uit kennis en overdragen vakmanschap. Cursisten leren befaamde Chinese rooster technieken. 

Duur

De cursus Rooster technieken bestaat uit kleine dagdeel van 11:00 tot 15:00 uur. Het minimum aantal deelnemers is 6 en maximaal 8.

Kosten

Ondernemers / chefs € 75,- excl. 21% btw. 
studenten  = € 50,- excl. (-33% korting☺️) excl.21% btw.

Inclusief 1x lunch, consumpties inbegrepen, zelf geroosterd vlees kan meegenomen worden.

Vragen?

Je kan bellen/Whatsapp via mobiel nummer +31 633895449 of mail naar info@chefsacademy.nl

Inschrijven

We gebruiken gast locatie en faciliteiten van horeca partners dus beperkte plaats beschikbaar. Wacht niet te lang en schijf je in voor unieke ervaring.  HAVE FUN!

Tot ziens op de Chinese kookcursus!